Prečo by vám v šatníku nemalo chýbať termoprádlo?
19 decembra, 2022

Termoprádlo má skvelé využitie nielen v exteriéri, ale aj interiéri. Dokonale odvádza vlhkosť, je pružné a mimoriadne pohodlné. Aké sú jeho výhody a využitie?

Vysoký komfort nosenia a pohodlie

Termoprádlo vám poskytne účinnú ochranu v chladnom počasí bez straty pohodlia. Každý z nás vie, aké nepohodlné je nosiť viaceré vrstvy oblečenia. Termoprádlo je špeciálne navrhnuté tak, aby účinne zadržiavalo telesné teplo, no zároveň je tenké a ľahké, takže sa dá pohodlne nosiť pod bežným oblečením.

Rýchly odvod vlhkosti

Pri fyzickej aktivite sa môžete rýchlo začať potiť, čo spôsobuje nepríjemný pocit vlhkosti. Termoprádlo, vyrobené z vhodného materiálu, poskytuje pohodlie pri pohybe a dokáže rýchlo odvádzať pot. Kvalitné materiály, ako je napríklad 100 % polypropylénové vlákno Prolen® Siltex, zabezpečujú vynikajúcu priedušnosť a udržia vás v suchu.

Čistota a sviežosť

Kvalitné termoprádlo redukuje pachy a udržuje vás v čistote počas celého dňa. Tým, že dokonale odvádza vlhkosť, zabezpečuje nositeľovi sviežosť pri bežnom nosení a športových aktivitách. Termoprádlo Prolen Medical je navyše permanentne ošetrené antibakteriálnym aditívom na báze iónov striebra. Vďaka tomu je antibakteriálne a zabezpečuje hygienickú čistotu aj pri fyzickej aktivite.

Ideálna voľba pre outdoorové aktivity

Pri outdoorových aktivitách sa telo rýchlo prehreje, a následne dochádza k rýchlemu ochladeniu. Tento proces môže v mnohých prípadoch spôsobiť nachladnutie. Preto je dobré vyberať si oblečenie, ktoré vás udrží v teple a dokáže účinne absorbovať pot. Keďže sa pri športových aktivitách veľa pohybujete, je potrebné, aby bolo oblečenie pružné a pohodlné.

Ľahký materiál, z ktorého je termoprádlo Prolen Medical vyrobené, vám poskytne dokonalé pohodlie pri outdoorových aktivitách. Prispôsobí sa tvaru vášho tela, čím zabezpečí úplnú slobodu pohybu. Pri intenzívnych športových aktivitách, ako je lyžovanie, turistika alebo lezenie vás termoprádlo udrží v teple a účinne absorbuje pot.

Vhodné na celodenné nosenie

Jednou z hlavných výhod nosenia termoprádla je regulácia teploty. Kvalitné termoprádlo zmierňuje akúkoľvek formu tepelných strát a zároveň odvádza vlhkosť. Je teda vhodné aj na bežné aktivity, ako sú nákupy alebo celodenné nosenie. Ak pociťujete v práci alebo v škole chlad, riešením je termoprádlo. Vďaka dokonalej priliehavosti si ho dokážete jednoducho obliecť pod bežné oblečenie.