Ideálny darček pod stromček? Darujte svojim blízkym imunitu!
5 decembra, 2022

Blížia sa Vianoce, a vy rozmýšľate, čím obdarovať svojich blízkych? Hovorí sa, že zdravie je to najvzácnejšie, čo si môže človek priať. My s týmto tvrdením súhlasíme, a preto máme pre vás zopár tipov na darčeky, ktoré vašim blízkym posilnia imunitu a ochránia ich pred infekciami.

Cvičebné pomôcky

Poznáte niekoho, kto rád cvičí alebo je odhodlaný s cvičením začať po novom roku? Cvičebné pomôcky sú v tomto prípade skvelým nápadom na vianočný darček.

Ak vaša blízka osoba rada navštevuje fitness centrum, určite ju poteší nová taška do posilňovne, fitness obuv alebo oblečenie odvádzajúce vlhkosť. Pre milovníkov jogy zvažujte kúpu novej podložky na jogu, jogového oblečenia alebo štýlovej fľaše na vodu. Domácich cvičiteľov potešia cvičebné pomôcky ako je švihadlo, penový valec alebo činky.

Ako pohyb posilňuje imunitu?

Fyzická aktivita zlepšuje cirkuláciu imunitných buniek v tele. To telu pomáha lepšie sa pripraviť na prichádzajúcu infekciu. Pravidelný pohyb taktiež znižuje zápaly a zlepšuje zdravie mozgu a srdca.

Antibakteriálne oblečenie

Antibakteriálne oblečenie síce nemá schopnosť priamo zlepšovať imunitný systém tela, no dokáže vás a vašich blízkych chrániť pred mnohými infekciami a chorobami. Ak chcete, aby boli vaši blízki pri návštevách nemocnice, sociálnych zariadení alebo iných verejných priestorov v bezpečí, darujte im na Vianoce antibakteriálne oblečenie Prolen® Medical. Toto oblečenie je veľmi pohodlné a zároveň odolné voči rôznym typom infekcií, ktoré sú spôsobené vírusmi alebo baktériami.

Odšťavovač

Odšťavovanie je skvelý spôsob, ako si prirodzenou cestou doplniť vitamíny. Vitamíny vo forme čerstvo vylisovaných štiav miluje každý, a preto je odšťavovač ideálnym darčekom, ktorý prinesie vašim blízkym radosť a zdravie.

Ako čerstvé šťavy posilňujú imunitu?

Čerstvá šťava z ovocia a zeleniny obsahuje veľké množstvo antioxidantov, vitamínov a iných živín, ktoré posilňujú imunitný systém. Okrem toho telo dokáže absorbovať živiny z čerstvej šťavy rýchlejšie ako z celých potravín.